Naruto4ever

!!!!!Toate episoadele Naruto si toatul despre EL!!!!!
 
AcasaNaruto PortalGalerieInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 !!! O,P,R !!!!

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 175
Data de înscriere : 11/10/2008
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: !!! O,P,R !!!!   Sam Oct 11, 2008 8:30 pm

O

Obito Uchiha- A fost colegul de echipă ai lui Kakashi şi Rin. Kakashi îl acuză mereu că este un plângăcios şi că nu merită să fie un ninja deoarece nu respectă regulile. Însă Obito este cel datorită căruia Kakashi îşi schimbă modul de gândire şi purtare. Obito îi spune lui Kakashi că ceea ce a făcut tatăl acestuia este demn de tot respectul, faptul că şi-a salvat prietenii în loc să îi lase să moară, el spunând totodată că cei care nu respectă regulile sunt nişte neisprăviţi, dar cei care îşi abandonează prietenii sunt mai rău decât asta el plecând singur pentru a o salva pe Rin, care fusese răpită de inamici. Kakashi se hotărăşte să se ducă să îl ajute spunând că nu poate lăsa un plângios singur cu nişte inamici aşa puternici, însă Kakashi este rănit încercând să îl salveze pe Obito, lucru ce îl determină pe acesta să îşi activeze sharinganul şi să îi salveze pe Kaakashi şi Rin. Obito se sacrifică pentru Kakashi şi Rin în cutremurul care i-a fost fatal însă înainte de a muri îi dăruieste lui Kakashi sharinganul şi admite că în sfârşit, el şi Kakashi au devenit prieteni. De atunci Kakashi întârzie, pierzând noţiunea timpului în timp ce se uită la mormântul lui Obito şi preţuind foarte mult munca de echipă.

Okipa-este sora geamănă a lui Tamao.

Orochimaru- Fiind student, el şi colegii săi, Jiraiya şi Tsunade au fost elevii lui 3 Hokage şi datorită abilităţilor lor excepţionale, li s-a dat numele da sannin de către Hanzo. Orochimaru a vrut titlul de hokage, însă Sarutobi a refuzat şi din acel moment Oror a încercat să facă experimente pe diverşi subiecţi din konoha, printre care şi Yamato şi Anko, însă a fost decoperit de 3 hokage şi a plecat din sat. Aflând de plecarea prietenului său, Jiraiya s-a dus după prietenul său, însă acesta a întors spatele konohei pentru totdeauna şi s-a alăturat unei organizaţii akatsuki avându-l coleg pe Sasori, însă scopul acestuia era de a pune mâna pe sharinganul lui Itachi, însă nu a reuşit, Itachi fiind mult prea puternic şi a plecat din akatsuki, pentru ca apoi să îl vedem în timpul examenelor chunin încercând să pună mâna pe Sasuke datorită sharinganului său. De asemnea el este cel care plănuieşte invazia konohei, omorându-l pe 4 kazekage şi punându-se în locul acestuia. Orochimaru se va lupta cu 3 hokage şi acesta se va sinucide reuşind să îi sigileze acestuia o parte din el, luându-i lui Orochimaru toate tehnicile deoarece mâinile sale erau inerte. El îi cere lui Tsunade apoi să îl vindece, însă aceasta refuză şi singura cale care îi rămâne este să îşi transfere iar sufletul într-un alt container, alegându-l pe Sasuke. Acesta ajunge la Orochimaru, însă este prea târziu deoarece acesta făcuse deja schimbul de corpuri. Sasuke va rămâne să se antreneze sub comanda lui Orochimaru, însă în momentul în care Sasuke devine mai puternic decât Orochimaru, îl omoară, considerând că nu mai are nevoie de Orochimaru pentru a se răzbuna pe fratele său.După ce Orochimaru a luat puterea Uchiha el a vrut sa aiba puterea Hyuga deşi nu a putut sa il gaseasca pe Neji asa ca a rapit-o pe Hinata luândui Bykuganul si puterea sa de Hyuga trezind astfel demonul din ea.Pe vulturul din peştera albastră.

P

Pakkun- Este cel mai mic câine dintre toţi câinii ninja sumonaţi de Kakashi şi totodată pare să fie singurul care vorbeşte. Este şeful întregii brigăzi de câini ninja.

Pein (Nagato)- Este liderul akatsuki. Când a fost mic, el împreună cu încă 2 orfani numiţi Yahiko şi Konana, au fost găsiţi de Jiraiya şi antrenaţi pentru a se putea apăra. În acest timp Nagato a reuşit să activeze Rin'nenganul, care este cel mai puternic dintre cele 3 doujutsuri care există (Byakugaan, Sharingan, Rin'nengan) acest Rin'nengan se pare că i-a aparţinut lui THe sage of the six paths, primul ninja cel care a inventat aprope toate jutsurile şi are puterea de a pune capăt războaielor sau de a distruge lumea. Pein a pornit apoi după ce a învăţat să controleze acest doujutsu în război civil în amekagure contra lui Hanzo pe care l-a distrus aici incluzând pe toţi cei apropiaţi acestuia. Deşi aparent Pein este liderul, el primeşte ordine de la Tobi. Se spune că Pein nu a pierdut nicio luptă.

Primul Hokage- Este fondatorul konohei, acesta folosindu-şi Mokutonul său unic pentru a crea satul. El a văzut oamenii din sat ca pe o parte din el şi i-a pus pe aceştia mai presus de orice. El este bunicul lui Tsunade şi fratele mai mare al 2 hogake. El şi-a găsit sfârşitul în Valley of the end, într-o luptă cu Uchiha Madara, pe care se pare că l-ar fi înfrânt, de asemenea el a mai fost summmonat de Orochimaru, în lupta acestuia cu Sarutobi.

R

Rin- Este colega lui Obito şi Kakashi. Ea a fost răpită în timpul misiunii şi a fost salvată de Obito şi Kakashi, tot ea este cea care a făcut intervenţia prin care a dobândit Kakashi sharinganul.

Rock Lee- Este un shinobi care nu poate folosi nici genjutsu, nici ninjutsu, el bazându-se doar pe taijutsu şi muncind din greu pentru a-şi îndeplini visul acela de a deveni un shinobi excelent. La început el l-a avut ca rival pe Neji, însă după ce acesta a pierdut în faţa lui Naruto, nu i s-a mai părut ca un rival, ci ca un prieten. Deşi la început este numit un ratat de către Neji, în lupta sa contra lui Gaara, Neji îşi schimbă părerea când vede cât de puternic a devenit Lee, Kakahi chiar admiţând că the eight gates nu pot fi obţinute doar prin muncă multă şi bănuieşte că Lee este un genius. Lee este foarte apropiat de Gai, pe care îl consideră idolul său, de aceea se îmbracă îşi face freza şi sprâncenele la fel ca el. Lee are abilităţi asemănătoare cu ale lui Gai, cum ar fi second lotus şi primary lotus cu cele 8 porţi care pot da o putere imensă, dar cu un preţ. În lupta contra lui Gaara, după ce acesta îi rupe mâna stângă şi piciorul stâng, Lee se ridică deşi era inconştient, dorind în continuare să lupte. După aceea, în lupta cu Kimimaro, deşi nu este refăcut vedem o altă faţă a lui Lee, în care acesta după ce se îmbată, devine un maestru al taijutsului, reuşind foarte uşor să se ferească de atacurile lui Kimimaro.[b]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://naruto4all.forumgratuit.ro
 
!!! O,P,R !!!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto4ever :: Naruto :: Personaje-
Mergi direct la: